Vind ons op Google+

Kinderfeestjes

Het is altijd weer lastig om een origineel kinderfeestje te bedenken. Je wilt iets bijzonders organiseren voor je kind! Dan ben je bij Jewelfarm aan het juiste adres. Wij organiseren workshop kinderfeestjes waar elk kind blij van wordt in een hele bijzondere omgeving.

Je kunt een keuze maken uit onderstaande workshops. In overleg zijn er ook andere idee├źn mogelijk. Tijdens de workshop krijgen de kinderen twee keer ranja en snoep. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Elke workshop duurt ongeveer twee uur en kosten 9,90 euro per kind (min. 6 kinderen) Natuurlijk mag een kijkje bij onze koeien en kalfjes niet ontbreken. Je krijgt te horen en te zien hoe het leven is op de boerderij.

In overleg kunnen we voor, tijdens of na het feestje zorgen voor bijvoorbeeld voor een broodje knakworst (1,50 p.p) en drinken (0,50 p.p) of patat, een snack en drinken (3,00 p.p). Bel Jewelfarm 06-25052863 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bespreek de mogelijkheden en data!!

Bekijk nu het filmpje om een indruk te krijgen.

 

 

Share

Slippers pimpen

jewel 007
Mooie hippe slippers voor de zomer. Maak van gewone slippers een waar kunstwerkje!!
 
   Voor kinderen vanaf 8 jaar. De kleuren wijken af.
   Graag bij deze workshop de maten doorgeven.
 

vogelhuisjes pimpen

kind 7 kopie

Maak voor op je kamer dit prachtige vogelhuisje.
Misschien komt er in jouw eigen vogelhuisje, als je hem buiten hangt wel een vogelgezinnetje in wonen.
Je mag dit huisje helemaal maken zoals je het zelf wilt met stof, linten, glitters bloemen enz. Leef je lekker uit!

sieraden kistjes

doosjes def kopie
Op je sieraden moet je zuinig zijn.
Nu kun je alles opbergen in je eigen gepimpte sieradenkisje. Je kunt het kistje schilderen of helemaal beplakken met stofjes en er je naam op plakken met foamletters.
We hebben genoeg spullen om je kistje tot de mooiste van de wereld te maken.

schemerlampjes pimpen

schemerlamp
Elke slaapkamer wordt veel mooier met een zelfgepimpte schemerlamp*! Met dit lampje wil je het liefst de hele nacht het licht aanlaten. Je kunt het lampje pimpen in de kleuren van je slaapkamer of aan iemand cadeau geven! 
(*excl. halogeenlampje)

Contactgegevens: Jewelfarm - Kippershoekweg 2 - 7642 NE Wierden - Tel: 06-25052863-jewelfarm@hotmail.nl - K.v.k. nr. 56158386 - klik hier voor onze algemene voorwaarden

Jewelfarm is op zondag gesloten.